Over ons

Geïnteresseerd in een van onze diensten, of ben je op zoek naar jouw droombaan? Neem contact met ons op!

“Professioneel – Doelgericht – Maatwerk”

Over ons:

ViaVia Recruitment onderscheidt zich door de kernwaarden “professioneel, doelgericht en maatwerk” te combineren. Hierbij vinden wij het belangrijk dat zowel opdrachtgevers, als professionals hun wensen en behoeften op tafel leggen, zodat wij de juiste match kunnen maken.

Het ultieme doel: al onze professionals gelukkig maken met hun baan en onze opdrachtgevers voorzien van de juiste aanvulling binnen de bestaande teams en dit allemaal tegen scherpe / betaalbare tarieven!

“Opdrachten die worden uitgezet bij ViaVia Recruitment zijn voor de duur van minimaal 3 maanden of op basis van Werving en Selectie.”

Onze missie & visie

Z

Missie:

Samen bouwen aan duurzame relaties met zowel opdrachtgevers, als professionals door direct en doelgericht in te gaan op de wensen en behoeften van beide partijen.

Z

Visie:

Iedereen verdient het om de juiste (droom)baan te kunnen vinden. Bij ViaVia ben je geen nummertje, maar sta je op plek 1, wij gaan specifiek voor jou aan de slag! We gaan uit van onze eigen krachten en stoppen niet voordat jij gelukkig bent!

Via Via Uitzending en Detachering

“We werken eraan om
jouw doelen te realiseren”

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

ViaVia Recruitment

Vlietstraat 22
6542 SM Nijmegen

Telefoon